Lunch di Restoran Olive Kitchen Puteri Harbour

Hari ni ada lunch invitation. Makan free kat Restoran Olive Kitchen, Puteri Harbour. Rezeki jangan ditolak. Marilah kita membesar bersama.

P_20170518_132235_BF

Kami bertiga tumpang Kak Leen.

P_20170518_132259_vHDR_On

1df19323-d87e-4353-826d-2f7d99e2f269

Kali kedua dapat lunch invitation di sini. Dah boleh agak dah rasa menunya hahaha.

P_20170518_132639_DF

Menu semuanya Northern Indian Food. Nama memang pelik-pelik kalau yang menu ala carte. Tapi tadi kami makan buffet.

P_20170518_140249_vHDR_On

Meja bosses.

P_20170518_132859_vHDR_On

Encik pilot PTP. Capt Zul, Capt Syatibi, Capt Shaharuddin dan Capt Amir.

P_20170518_132909_vHDR_On

Capt Nazame eh takde captain hehe dan Capt Don.

P_20170518_133558_vHDR_On

Yap dan Kak Leen semeja dengan new pratical student Haziq dan Fatihah.

P_20170518_133515_BF

Ummi semeja dengan Ira.

P_20170518_133504_vHDR_On

Selamat buat presentation la esok ya Cik Ira hahaha.

P_20170518_133521_vHDR_On

Uncle Wan semeja dengan boss tapi makan ditemani fire extinguisher hahaha. 

P_20170518_133636_DF

Ini pinggan pertama Ummi. Sebenarnya tak berapa nak layan sangat menu-menu kat sini. Mula-mula makan roti naan cicah kari ayam dan kari kambing. Sebelah tu mix vege.

P_20170518_133655_DF

Pinggan kedua nasi beriyani, kari kambing dan acar. Spaghetti dan macaroni. Makan je lah walaupun tak berapa nak feel hahaha. dah rezeki orang belanja.

ed6b1536-4082-4c09-80af-abedb5fb8c64

Pilot dua orang ni tercicir tak ada dalam gambar kata atas tu sama juga dengan Capt Nazer lupa snap kat meja diorang. Settled makan baliklah semual ke office.

20170518_144037

Sebelum tu layankan makcik Ira nak bergambar kat sini haha. Mak Ilham pun sama.

20170518_144128

20170518_144110

Sini pulak. Cameraman of course lah Uncle Wan. 

20170518_144351

Dorang tak balik-balik lagi memasing duk membelek motor baru Capt Shaharuddin haha. Kitorang tumpang sekaki kejap je. Lepas tu terus balik office.

Itulah cerita makan yang tak berapa nak kenyang hahaha. Kalau uolls peminat Indian Food maybe suka la kot. Harap lepas ni kalau diorang nak invite lunch cari restoran lain ekeke. suka hati ko. Apa pun thanks bebanyak.

Share this nice post:

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: