Breakfast of The Day – 090517

09/05/2017

P_20170509_085822_vHDR_Auto

Macam biasalah Ummi Ilhams ni kalau ada left over food konfem takkan dibazirkan. Semalam masak asam pedas ikan belanak 6 ekor. Makan dengan Babah cuma 3 ekor je yang luak. Baki 3 ekor tu panaskan semula bawa bekal pergi kerja. Sampai office beli roti marilah makan dengan aman damai. Bendir 3 ketul tu sekali jadi menu breakfast hahaha. Ummi memang suka ikan belanak ni. Kalau bakar atau goreng lensei gitu pun sedap cicah kicap potong cili padi dan bawang. Lemak manis gitu isinya.

Eh esok cuti, jomlah marathon lagi update blog hehehe. Selamat bercuti uolls! Winking smile

Share this nice post:

6 Comments

  • kisahsidairy

    10/05/2017 at 8:14 am

    samalah kita hernee,tapi selalunya habis je..hahaha….
    ~ Kisahsidairy~

    1. Hernee Nazir

      10/05/2017 at 11:08 pm

      hahaha betullah selalu licin..

  • maszull

    10/05/2017 at 1:08 pm

    assalamualaikum hernee…bagus tu…x elok membazir ada lebihan lauk boleh dibawa bekal…save 1 hari bajet mkn tengahari

    1. Hernee Nazir

      10/05/2017 at 11:05 pm

      waalaikumussalam..save utk breakfast jek ma..lunch makan lain hahaha

  • UYUL ROSLI

    15/05/2017 at 10:16 am

    aduhh sedapnyaaa ehhh geramnya dah macam restauran blog nih laa.

    1. Hernee Nazir

      15/05/2017 at 2:28 pm

      hahaha..sengal uyul

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: