Lunch Di Pizza Hut Galleria Kotaraya

Sambungan dari cerita hari Ahad.

Sebelum meneruskan misi, kami isi perut dulu. Tak tahu nak makan kat mana kami tuju ke Pizza Hut je. Kesian Abang Ilham kalau dia tahu Ummi tak bawa dia mesti dia bebel hahaha. Tapi memang bakal kantoi pun sebab dia suka tengok gambar kat handphone Ummi. Pagi hantar ke sekolah pun dia asyik cakap “Ummi tak work kan?”  tapi muka tengah berfikir macam ye macam tak ya. Sorry Abang Ilham, hari Ahad ni la Ummi Babah boleh buat urusan dengan gomen, kalau nak tunggu Abang Ilham balik sekolah takut tak sempat.

P_20170507_142808_vHDR_Auto

P_20170507_142011_BF

Sementara menanti makanan. Hancur harapan, minggu ni dua kali ke Pizza Hut.. hmmmm..

P_20170507_141209_vHDR_Auto

Mushroom soup

P_20170507_142038_vHDR_Auto

Beef bolognaise spaghetti

P_20170507_142027_vHDR_Auto

Apa entah nama dia ni.. lupa..ada mushroom sedap..

P_20170507_142101_vHDR_Auto

Pizza Super Supreme..

P_20170507_142756_vHDR_Auto

Smoked Deli Wings.

Itu je yang kami makan. Thanks Babah belanja dah kenyang baru meronda UTC dan Kotaraya. Itu pun tak ronda apa sangat mengejar masa. Tapi sempat jugalah join World Laughter Day 2017 ekekeke. Next entry ya.

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!