Rewang2 Tingkat 6

27/12/2016

cerita minggu lepas. rewang2 goodies bag di tingkat 6. memang rutin tahunan. setahun dua kali ummi ilhams jadi mak pengantin untuk OSR Training dibantu oleh dua assistant dan di monitor oleh sorang boss hehe.

untuk kali ni.. cotton bag, lunch box dan memo pad. settle packing untuk semua peserta.

di sebalik tabir program ecehhhh. haruslah ada orang2 kuatnya. my boss capt hj. shaharuddin, en. pabila karim atau lebih selesa dengan panggilan en. PK, wan zul aka en. TK ngeh3 dan yap. alhamdulillah settled dah training. jumpa lagi next year.

ini budak beriya fokus nampaknya sempena harijadi dia 21hb hari tu haha. kalau tahu baik tolak jek kat dalam laut hahaha. 

thanks untuk semua yang terlibat dan memberikan kerjasama. semoga ilmu2 ini dapat dimanfaatkan.

Share this nice post:

2 Comments

  • Suria Amanda

    27/12/2016 at 6:42 pm

    Dah lama malakoff x buat aktiviti rewang macam ni..best kan..siap dpt goodies bag

    1. Hernee Nazir

      28/12/2016 at 12:56 pm

      ooo suria malakoff ye? anak beranak MMC la kita ek..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: