Giant Doodle Unicorn Contest

jumaat last 2 weeks, bergegas ke giant nak cari beg sekolah dan sambil menyelam kita minum air. belilah sekali doodle tote bag dan pencil case dari unicorn ni. semata2 nak join contest hehe. doodle tote bag tu lupa pulak harga. pencil case RM13.90 tak silap. ada lah dalam 2.. 3 design..saya ambil design flora and fauna ni ecehhh.

tak lupa beli 2 pack unicorn fabric marker RM9.90 satu. memang kekurangan masa nak mewarna. tapi sempat jugalah selit2 warna time anak2 behave kat rumah.

maka ini je lah yang termampu.

taraaaaaa.. hasil ummi ilhams warnakan.simple jek. ada orang buat lagi cantik. i is jeles. tapi jak buat macamana dah last minutes baru beli. tak pe kita kaler tote bag cun2 nanti. 

babah kata “buat je ikut style sendiri” hehehe.baiklah my PA hehe. doa2kan lah kot2 yang simple ni tetiba menang hehehe.

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

4 thoughts on “Giant Doodle Unicorn Contest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: