Happy 33rd Birthday Babah!

HAPPY 33RD BIRTHDAY BABAH

 

We love u so much!

 

Semoga babah dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki untuk family kecil kita..

(sorry la ummi bagi ayat yang sama setiap tahun ;))

 

Semoga Allah ampunkan segala  dosa2 babah..

 

Semoga babah berjaya dunia akhirat..

 

Semoga babah jadi anak, suami dan bapa yang soleh..

 

Semoga apa yang diimpikan menjadi kenyataan..

 

Esok kita makan beso ye..

 

Sorry tahun ni wish tak berapa nak kreatif.. (macam la before ni kreatif sangat)

 

 faham2 je la kan ummi tengah weng2.. 🙂

 

nak taip entry last minutes ni pun budak conet ni kacau..

 

hadiah paling berharga ummi bagi bulan 9 eh..

 

tungguuuuuuuuuuuuu 🙂

 

 

 

p/s untuk mak mertua tersayang.. terima kasih sekali lagi kerana melahirkan imam saya.. 😉

 

p/p/s happy birthday juga untuk bakal besan aka bakal mak mertua ilham 😉 mama jijie othman.. semoga sentiasa dirahmati Allah..

Share this nice post:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Hernee Nazir
Author
Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor

♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship
email to: hernee.nazir@gmail.com
whatsapp: 014-6106331

2 thoughts on “Happy 33rd Birthday Babah!

    1. Hernee Nazir Post author

      u’re welcome.. alolooooo jgn la sayu mayu..esok ayah teha belikan kek eh..hehehe..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *