Aktiviti KKPTP, Work

Rock Nite :)

 

Yuhuuuuu.. 15 days to go..

Tak tahu la nak pakai apa.. tema Rock tu.. tak pernah seumur hidup try pakai rock2 ni hehehe. Saya minta bantuan adik2 untuk carikan baju yang penting haruslah menutup aurat. Adik2 saya cadangkan ‘muslimah rock’ suka suki korang je kan hahaha. Tunggu dan lihat je la apa yang saya pakai nanti. Ayu dah offer diri nak solek2kan.. tak sia2 ko pergi kelas make up boleh juga touch up muka kakak ko ni kan hehehe. Entah2 saya tak pergi kot, sebab En. Nazir kerja malam rasa malas pulak nak drive sorang.

Tapi bila mengingatkan ‘lucky draw prizes’ wahhhhh.. semangat berkobar2 nak pergi hehehe. Mudah2an ada rezeki nak dapat lucky draw 🙂 Ohh btw, retis yang dijemput.. Ella (tepi sikiiiiiiiiiiiiiiiiiit Dato’ ;)), Malaysian Rock Legend dengar2 Wings yang datang tak tahulah betul ke tak.. pak lawak yang datang pulak Abon dan Ali Mamak ngeh2.

 

 

Hoyeahhh..yea yeahhhh.. Insya’Allah, jumpa kita Jumaat 18 November 2011 kat Persada ye teman2 sekampeni.

 

** To adik Mawar Berduri ;).. wahhhh Kakak Seri tak sabar nak tengok apa adik Mawar pakai malam tu, mesti vogue de vassss kan.. hehehehe**

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

4 thoughts on “Rock Nite :)

  1. hahaha.. sgt hight expectation yea kakak seri.. adik mawar akan membonceng bersama Awie a.k.a Hussein.. costume msh lg dlm perbincangan.. :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *