Pregnancy Journey, Pregnancy Photography

HN @ Segmen Papa Mama Romantik Majalah Pa&Ma (Sept ’11)

 

Hahahahaha.. tajuk macam ye2 la sangatkan. Actually saya hantar gambar2 kat Pa&Ma ni masa dah hujung2 nak bersalin. Gambarnya dah lama snap tak silapnya masa 25 weeks of pregnancy, tapi biasalah En. Nazir saya tu.. bila disuruh print gambarnya asyik kerja lupa je. Sudahnya dah nak meletup baru send kat Pa&Ma.

Masa baru Pa&Ma keluar tu, saya dapat sms dari Salwa ucap tahniah sebab dapat saguhati segmenΒ Papa Mama Romantik. Malu pulak rasa macam poyo je la hahaha. Saya masa tu tak beli lagi majalah Pa&Ma, terus call Ayu, suruh belikan hehehe. Saja2 je join buat2 kenangan masa mengandungkan Ilham Syahmi tak sangka dapat saguhati.

 

 

Haaaaaaa.. ingat tak gambar tu, saya pernah publish kat blog ni. Gambar masa kat Hutan Bandar, Mutiara Rini. Thanks kat En. Kamarul yang jadi photographer masa ni. Mungkin pose kami ni kurng romantika de amour sangat, tu yang dapat saguhati je hehehe. Next time cuba lagi, mana tahu kot2 ada rezeki Ilham nak dapat adik.. oooppsssss πŸ˜‰ Insya’Allah kalau Allah nak bagi rezeki lagi.

 

Hernee Nazir – Dah lama nak post cerita ni kat blog tapi segan macam poyo πŸ™‚

Share this nice post:
Tagged ,

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor β™₯ Product Review β™₯ Food Review β™₯ Media/ Events β™₯ Advertorial β™₯ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

11 thoughts on “HN @ Segmen Papa Mama Romantik Majalah Pa&Ma (Sept ’11)

  1. hehe lps nie bleh hantar picca tgh df ilham plak.. salwa da pernah anta dan menang.. hehe tp saguhati jek la.. saguhati pun ok ape kan.. yg penting masuk majalah.. glemer dek nonnnn hehe

  2. oo yer ker hernee..congrate..hee sbnrnya ima ada beli magazine pa&ma sept. tu tp lom smpt baca lg..masih ada dlm plastik mcm baru beli haaa..haaa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *