HN @ Segmen Papa Mama Romantik Majalah Pa&Ma (Sept ’11)

 

Hahahahaha.. tajuk macam ye2 la sangatkan. Actually saya hantar gambar2 kat Pa&Ma ni masa dah hujung2 nak bersalin. Gambarnya dah lama snap tak silapnya masa 25 weeks of pregnancy, tapi biasalah En. Nazir saya tu.. bila disuruh print gambarnya asyik kerja lupa je. Sudahnya dah nak meletup baru send kat Pa&Ma.

Masa baru Pa&Ma keluar tu, saya dapat sms dari Salwa ucap tahniah sebab dapat saguhati segmenΒ Papa Mama Romantik. Malu pulak rasa macam poyo je la hahaha. Saya masa tu tak beli lagi majalah Pa&Ma, terus call Ayu, suruh belikan hehehe. Saja2 je join buat2 kenangan masa mengandungkan Ilham Syahmi tak sangka dapat saguhati.

 

 

Haaaaaaa.. ingat tak gambar tu, saya pernah publish kat blog ni. Gambar masa kat Hutan Bandar, Mutiara Rini. Thanks kat En. Kamarul yang jadi photographer masa ni. Mungkin pose kami ni kurng romantika de amour sangat, tu yang dapat saguhati je hehehe. Next time cuba lagi, mana tahu kot2 ada rezeki Ilham nak dapat adik.. oooppsssss πŸ˜‰ Insya’Allah kalau Allah nak bagi rezeki lagi.

 

Hernee Nazir – Dah lama nak post cerita ni kat blog tapi segan macam poyo πŸ™‚

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!