Anything About Me, Pregnancy Journey

Muka Penyek :(

Ouchhh.. 🙁

Dari pagi sekejap baby mengeras buatkan saya rasa sakit. Sekejap datang sekejap hilang. Uisyhhhh.. jangan macam2. Dalam hati berdoa minta dijauhkan la apa2 terjadi. Muka penyek jek rasanya. Nak senyum pun tak lalu.

Baby.. duk elok2 kat dalam ye.. jangan bagi Ummi nerbessss.. tak lama je lagi bersabar ye.. bantu Ummi supaya dapat lahirkan baby secara normal tau sayang 🙂

muka tengah tahan sakit 🙁
dah menahan sakit orang sebelah ajak bebual pulak..

 

Gambar2 ni dicuri snap oleh paparazzi tak bertauliah yang seopis dengan saya. Bila dah ternampak dia curi2 snap apa lagi saya tuntut gamabr2 saya 🙂 Dah menahan sengal2 perut tu sempat lagi kan. Oh, hari ni Hernee berangan nak jadi Hana Tajima tapi terjadi “Hernee Tajiayam” 😉 Kata En. Nazir “pakai tudung nak menyeksa diri.. terbelit sana terbelit sini” hehehe~

Ok, stop nak layan perasaan mengantuk sekejap. Esok saya cuti yahuuuu yabedabeduuuuuuuuu.. tapi bukan cuti bersuka ria. Pukul 8 pagi harus terpacak dekat Hospital Sultanah Aminah ada appointment, SCOG lah apa lah. Layankan aje 🙂

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

4 thoughts on “Muka Penyek :(

  1. mcm mana ek rasa baby mengeras tu..saya skrg baru 20 weeks..sajer nak tanya la sbb ni first baby..hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *