Anything About Me Eat Out His Birthday Hubby

Makan² kat Senibong

Isyhh..bengang btul pagi ni..Actually saya OT hari ni..Cam tau² je yang saya jengah blog jap..tup² tengah online..black out plak..dari kul 10.30am td sampai kul 2.50pm..melengas duk dlm ofis ni.. Cite Senibong dah lama saya peram..Beratur dalam draft list..tak sempat saya nak ceritakan..So hari saya langsai kan cerita² yang tertangguh tu.. Ok..macam yang saya rancang..Tepat kul …

Continue Reading
Blogger

Dapat Munge dari ::Siti::

Kali ni dapat bunga dari ::Siti::Thanks ye Siti..wat susah² jek..Kalau ada bagi la lagi..hehehehe~Over pulak saya ni.. Ok sape² yang sudi jengah blog ni..Bunge ni gak saya bagi kat korang semua.. Nota kaki: Bunga ni tak de kena mengena dengan sambutan Valentine’s Day yek.. ;-p

Continue Reading