Tag: Yong Peng

Travelog Muar | Lunch di Restoran Kari Kambing 40 Hari

Travelog Muar | Lunch di Restoran Kari Kambing 40 Hari – Assalamu’alaikum. Ummi nak sambung cerita kami berjalan-jalan ke Muar. Alkisahnya macam dalam entri yang lepas tu. Ini semua last minutes plan. Oleh kerana keboringan cuti panjang, jadi berdezup Ummi Babah memikirkan destinasi yang sesuai untuk kami anak beranak. Pernah tak baca entri Projek Eksplorasi

Brunch di Restoran Kari Kambing 40 Hari

Cerita balik kampung masa Chinese New Year. Babah plan nak belanja Atok Tipah makan kat Restoran Kari Kambing 40 Hari, so pepagi tu kami siap-siap ke sana. Tak payah breakfast, kita terus brunch je hehehe. Public holiday jangan harap la orang nak sikit. Tak public holiday pun orang ramai. Ni dah kalah orang buat majlis kerja
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!