Tag: Wonda Coffee

Mencuba Wonda 3-in-1 Premium Coffee

Mencuba Wonda 3-in-1 Premium Coffee | Semenjak dua menjak pandai minum kopi ni, nampak gayanya dah semakin ketagih kopi. Barulah Ummi faham perasaan orang yang “Coffee Addict”. Macam ni rupanya. Tak keruan kalau tak minum secawan. Ecehhh. Sebelum ni Ummi memang suka minum Wonda Coffee dalam tin. Oppssss jangan diamal selalu ya hehe. Kali ini

Tersuka Wonda Coffee

Sebelum ni duk tengok je kekawan post di facebook pasal Wonda Coffee ni. Dalam hati berkata “sedap sangat ke ek?”. Tapi tak pernah pun rasa nak cuba. Minggu lepas sebelum balik dari kampung Babah singgah 7-Eleven, salah satu item yang dibelinya air Wonda Coffee tapi Ummi lupa flavour apa. Buat-buatlah mengecek nak rasa barang seteguk
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!