Travelog Bandung | Adidas Outlet Store Bandung

Travelog Bandung | Adidas Outlet Store Bandung – Assalamu’alaikum. Next destination, kami ke Adidas Outlet Store. Banyak-banyak factory outlet yang Ummi senaraikan, Rumah Mode dan Adidas Outlet Store je yang sempat di singgah hahaha. Kitorang ikut je la mana supir bawa kan. Entah jalan ceruk mana pun follow je. Ok akhirnya sampai juga destinasi yang…Continue reading Travelog Bandung | Adidas Outlet Store Bandung

Travelog Bandung | Pasar Baru Trade Center Bandung

Travelog Bandung | Pasar Baru Trade Center Bandung – Assalamu’alaikum. Sambung lagi. Destinasi seterusnya ialah Pasar Baru Trade Center Bandung. Kaki-kaki shopping kalau ke Bandung tak sah lah kalau tak sampai ke sini kan. Kami tak lah beriya nak shopping sangat pun. Cuma nak cari sedikit souvenir untuk family dan kawan-kawan. Petang tu jalan dah…Continue reading Travelog Bandung | Pasar Baru Trade Center Bandung

27 total views, 3 views today

Travelog Bandung | Singgah Di Hutan Pinus Cikole Lembang

Dalam perjalanan balik dari Tangkuban Perahu tu, kami melalui hutan pines yang sangat cantik. Serious cantik! Subahanallah. Dah sampai sini haruslah singgah sekejap walaupun tak sempat nak explore semua kawasan Hutan Pinus Cikole, Lembang ni . Kawasannya sangat sejuk dan tenang kerana berada ditengah-tengah kawasan hutan pines yang sangat besar dan tinggi serta tua. Ada…Continue reading Travelog Bandung | Singgah Di Hutan Pinus Cikole Lembang

Travelog Bandung | Natural Strawberry Land & Resto

Sebenarnya Natural Strawberry Land & Resto ni memang ada dalam itinenary kami. Tapi masa sampai sini macam baru nak start gerimis. Toleh kiri kanan macam tak meriah je. Sepi. Krik..krik. Tengok pokok strawberi pun tak ada buah. Ummi sempat la snap sikit. Tanda dah sampai sini kata dia hahaha. Baru nak ajak anak-anak petik strawberi…Continue reading Travelog Bandung | Natural Strawberry Land & Resto