Tag: Tempat Makan Best Johor

Senarai Tempat Makan Sedap di Gelang Patah

Senarai Tempat Makan Sedap di Gelang Patah | Senarai di bawah ni antara kedai makan atau tempat makan sedap di Gelang Patah. Kebanyakannya yang memang pernah dan jadi port kegemaran Ummi lah. Korang boleh baca review Ummi di setiap link nama restoran atau kedai tersebut. Untuk yang belum lagi mencuba atau orang luar Gelang Patah,

Senarai Tempat Makan Sedap Di Johor

Senarai Tempat Makan Sedap Di Johor | Kalau sebut bab makan, mestilah kita semua nak cari tempat yang sedap mengikut selera tekak kita. Betul tak? Tipulah kalau korang tak fokuskan tang “sedap” tu kan. Negeri Johor ni rasanya antara negeri yang boleh dikatakan “syurga makanan”. Jadi untuk korang yang berkunjung ke negeri Johor jangan lupa

Sejukkan Tekak di Shake Shake Sunway Big Box

Sejukkan Tekak di Shake Shake Sunway Big Box | Cerita hari cuti public holiday, selepas penat mencuci mata di Sports Direct Sunway Big Box, Ummi dan kawan-kawan JDT Blogger menyejukkan tekak di Shake Shake. Bukan senang nak dapat berkumpul macam ni, maklumlah masing-masing ada komitmen sendiri. Tak semua antara kami ni full time blogger, mostly

Masak Lemak Cili Api Sedap di Lomaq Foodies Taman Denai Nusantara Gelang Patah

Masak Lemak Cili Api Sedap di Lomaq Foodies Taman Denai Nusantara Gelang Patah | Assalamu’alaikum. Khas buat penggemar masakan lemak cili api dan asam pedas, jom cuba rasa keenakan masakan di port makan terbaru di Gelang Patah. Dijamin sedap! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Ummi dah cuba. Ehhhh dah tiga kali makan kat sini hehehe. Eh kat mana tu? Kat

Breakfast di WR Kopitiam Gelang Patah

Breakfast di WR Kopitiam Gelang Patah | Assalamu’alaikum. Peminat menu-menu kopitiam meh sini Ummi nak kongsikan port mengeteh mengopi baru di Gelang Patah. Sebenarnya dah masuk bulan ke empat beroperasi cuma Ummi je yang baru cuba minggu lepas  Saja berkumpul dengan adik beradik (ecehhh macam ramai no la adik beradik) hahaha. View dari luar pagar. Kami
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!