Products Review

Tauhu Sumbat Sedap

20170410_143104

Sejujurnya saya bukan peminat Tauhu Sumbat. Ya memang tak minat. Tapi bila kawan-kawan promote saya tak sampai hati tak beli. Jadi saya belilah sebagai tanda sokongan lagi pun boleh buat makan-makan petang dengan kawan-kawan office.

Bila dah dapat Tauhu Sumbat nya rasa macam eh menarik dan aroma bau kuah kacangnya tu. Rasa kuah kacang auwwwmm sedapnya. Eh tanpa berlengah saya simbah kuah kacang atas tauhu dengan dedaunan salad yang merimbun tu. Cekut seketul dan menikmati rasa Tauhu Sumbat Kak Nor. Ya Allah sedap wehhhh. Lain dari Tauhu Sumbat yang sebelum-sebelum ni saya makan. Serious sedap sebab budak-budak kiri kanan ni pun kata sedap. Siap nak order nanti hehehe.

Siapa-siapa kerja PTP atau sekitarnya, nak kirim bagitau je hehehe. Pepandai je iols open order untuk Kak Nor hahaha. Kak Nor pun staff PTP, geng aerobik ekekeke. Harga sebungkus RM10 ada 10 pcs. Gerenti sedap dan puas hati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *