Tag: SOHO Ruang Terhad

Ummi Ilham’s SoHo Make Over.. Ecehhh :p

Assalamualaikum semua.. Hari ni Ummi kerajinan nak share dengan korang SoHo Ummi yang secoet tu. Sesuai diaplikasikan untuk ruangan yang terhad. Apa tu SoHo? Alaaaa sebelum ni Ummi dah terangkan dah dalam entri INI dan INI. Tak pe share lagi pun takpe hehehe kot ada yang tak pernah dengar. SoHo atau Small office/Home office dikatakan

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 24 – SOHO (Small Office Home Office)

cabarang blogging day 24 – SOHO (Small Office Home Office) apa itu SOHO? SoHo atau Small office/Home office dikatakan tempat bekerja/menjalankan perniagaan dari rumah.   nak tengok SOHO baru kami? nahhhh.. simple jek.. almaklumlah baru jek set up.. baru berpindah randah kan.. siapkan mana yang termampu jek lah.. janji ada tempat nak menjalankan bisnes kami
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!