Tag: Netball

Tahniah T-Team Netballers!

Cerita berlapuk juga ni. Kejadian berlaku pada 4 November 2017. Ikutkan tak berapa nak lapuk sangat la berbanding netball dan volleyball yang tahun-tahun sudah yang tak muncul entrinya di blog Ummi ni hehehe. Tahniah diucapkan untuk Turquoise Netball Team kerana berjaya mendapat tempat pertama dalam perlawanan bola jaring PTP Sports Carnival 2017. Ecehhhh. Tahun ni

Tahniah DPM Netballers!

Tahniah uolls, dapat tempat kedua untuk Netball Tournament 2017 di JMF Camp Court, tak sia-sia korang berlatih hari-hari. Harap Ummi pun istiqomah dapat join training hari-hari supaya Ummi cepat kurus ekekeke. Ok, Ummi tak main pun, baru je training semula badan berat lagi tak fit hehehe. Alkisah bila Ummi tak main, ada la orang tu meleleh
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!