Tag: Menu Makanan Sihat

#BentoUmmiIlhams | Koleksi Menu Sihat Ummi 12 – 17 Jan 2020

BentoUmmiIlhams | Koleksi Menu Sihat Ummi 12 – 17 Jan 2020 – Assalamu’alaikum. Koleksi bekalan Ummi dan menu acah-acah suku-suku separuh di rumah.. dari 11 – 17 Jan 2020.. minggu pertama berbekal ke office.. sampai bila? sampai kurus 😂😂 harap-harap tak terbabaslah bangun masak di subuh hari. Supportlah sikit orang nak slim and fit ni.. hmmmmm.. #roadto55kg katanya.. 🤭🤭 Ummi

Koleksi Menu Sihat & Seimbang

Saja Ummi jadikan koleksi menu-menu sihat sepanjang menjaga Syamil di hospital. Simpan kat blog ni dengan harapan Ummi boleh rujuk menu ni bila nak start makan makanan sihat semula ekekeke. Harap Ummi tak poyo la kan. Jom tengok sambil telan air liur. ❤ Mee Hoon ❤ Fish porridge ❤ Tea ❤ Milo ❤ Snow Fungus
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!