Category: Healthy Foods

Koleksi Menu Sihat & Seimbang

Saja Ummi jadikan koleksi menu-menu sihat sepanjang menjaga Syamil di hospital. Simpan kat blog ni dengan harapan Ummi boleh rujuk menu ni bila nak start makan makanan sihat semula ekekeke. Harap Ummi tak poyo la kan. Jom tengok sambil telan air liur. ❤ Mee Hoon ❤ Fish porridge ❤ Tea ❤ Milo ❤ Snow Fungus

Foods Review | Partially Organic Gluten-free Healthy Fried Chicken Mix by Oven Nini

Dah beberapa minggu sampai, tapi masih tak sempat nak mencuba. Semalam ambil kesempatan mencuba produk pertama yang saya beli dariOven Nini pemiliknya Puan Ainini Zainal. Pstttttt.. sebenarnya ummi Ilham beli 3 jenis. Untuk 2 produk lagi akan di review bila dah mencuba nanti 1. Partially Organic Gluten-free Healthy Fried Chicken Mix (settled!) 2. Partially Organic
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!