Tag: IKEA Tebrau

Deko Raya 2018

Assalamualaikum.. Dah siap kemas rumah ke belum tu kekawan? Ummi dan Babah dah siap kemas dah. Entah la kemas ke idok tu tak pasti lah hahaha. Sebab kemasnya sekejap je hehehe. Tahun ni kami masih lagi mengekalkan tema tahi cicak hahaha. Eh salah tema hitam putih. Kami ni mendeko rumah dengan deko bajet je. Tak

The Ilhams at IKEA Tebrau

Cerita Sabtu lepas. Misi Ummi dan Babah mengemas dapur alhamdulillah berjaya. Sebenarnya kabinet sinki rumah kami tu memang dah tahap uzur. Kalau sekali kena hentak memang konfem roboh hahaha. Almaklumlah belum mampu nak buat permanent cabinet. Nak tayang gambar pun segan haha. Memang dah lama Ummi bagitahu Babah nak gantikan cabinet ni dengan mini kitchen

IKEA Tebrau Kini Dibuka! 16 November 2017

IKEA Tebrau Kini dibuka! IKEA Tebrau Sunday – Thursday: 10am – 10pm Friday and Saturday: 10am – 11pm Eve, public holidays & replacement holidays on Mondays: 10am – 11pm Contact us Email: customerservice.ikeamy@ikano.asia Phone: +(603) 7952 7575 Restaurant Breakfast is available from 9.30am – 11am daily Sunday – Thursday: 9.30am – 9.30pm Friday and Saturday:

IKEA Tebrau Job Fair 5-7 May 2017

Korang yang teringin nak jadi sebahagian dari ahli keluarga IKEA boleh lah ke KSL Hotel & Resort dari 5-7 May 2017 ada pameran kerjaya IKEA Tebrau Job Fair. Antara jawatan yang ditawarkan:  Food & Beverage Assistant Kitchen Co-Workers SFM Co-Workers Sales Assistant  Warehouse Assistant Recovery Co-Workers Services Co-Workers Checkout Co-Workers Exchange & Return Co-Workers Cepat
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!