Tag: Deko Hitam Putih

Dekorasi Hari Raya 2019

Dekorasi Hari Raya 2019 | Assalamu’alaikum. Cerita Deko Raya Ummi untuk tahun ni. Sebenarnya tak berdeko mana pun. Masih menggunakan langsir lama, karpet lama. Semua pun lama belaka hehehe. Ruang tamu yang masih maintain perabot tahun sudah ekekeke. Tang ni je ada ruangan baru untuk menghijaukan mata di dalam rumah. Sebelum ni, ada set sofa

Deko Bajet – Projek Dekorasi Dinding

Ummi nak kongsikan “Projek Deko Bajet” Ummi dan Babah. Well, kami memang mendeko bajet-bajet je. Mana yang termampu janji sedap mata memandang dan mengikut tema pilihan. Oleh kerana dinding ni namjahanam dikerjakan dek contractor yang renovate rumah, jadi Babah kata kena buat something untuk tutup kecacatan dinding ni. Lepas potpet potpet berdua, maka kami setuju

Deko Raya 2017

Sempena hari raya Ummi Babah gigih juga la mengemas rumah. Bagi berseri sikit walaupun deko bajet je. Deko asal boleh je janji ikut selera dan tema kami serta sedap mata kami memandang hehe. Harap jangan dikecam ya. Post ni untuk kongsikan deko bajet kami je. Tak ada niat nak tayang isi perut rumah pun. Kalau
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!