Tag: Blogger Johor

JDT Blogger 1st Meetup – 2018

Cerita Sabtu, dalam kesibukan di rumah hujung minggu sempat juga Ummi luangkan masa bersama rakan-rakan JDT Blogger. Setelah berbulan-bulan mencari tarikh sesuai untuk 1st meetup, akhirnya menjadi juga walaupun tak ramai yang hadir. Almaklumlah masing-masin ada komitmen sendiri. Siapa yang sempat je lah yang muncul. Lepas tu boleh je sambung borak dan bincang dalam group

TQ Geng-geng JDT Blogger

Thanks korang sebab memeriahkan instagram akak @herneenazir di hari Ahad hehehe. Berderet-deret korang boom IG akak kan. Kalaulah korang boom dengan bom betul dah bersepai dah akak jadi arwah hahaha. Petang ni pula Mama Maszull serang post akak di JDT Blogger Group. Wahhhh tanjat gegirl tetiba ada notification banyak berderet. Rupanya Mama tengah skodeng. TQ

Contest Cash RM100 By JDT Blogger

CONTEST CASH RM100 Contest ini ditaja oleh #jdtblogger. Hadiah utama berupa cash RM50 X 2 orang. Jadi syarat simple untuk join adalah :- 1. *LIKE* post ini 2. *LIKE PAGE & FOLLOW IG* JDT Blogger Page – www.facebook.com/jdtblogger IG – www.instagram.com/jdtblogger 3. *COMMENT* ‘alhamdulillah’ 4. *SHARE* status ini Contest akan tamat pada bila2 masa. Pemenang
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!