Category: Novel

Mood Melayan Novel – Andai Itu Takdirnya

Mood sekarang melayan novel. Novel Andai Itu Takdirnya ni saya pinjam dari Kak Intan. Dah lama berkurun, baru Rabu lepas sempat baca. Bila mood tak ada, longgoklah sekontena novel pun saya tetap takkan baca. Jalan ceritanya macam best, tengoklah berapa lama saya boleh habiskan. Mungkin ambil masa yang lama juga sebab waktu senggang je saya

Novel Ternyata Cinta by Damya Hanna

semalam sempat cari novel, tiba2 terjumpa novel ni dan rasanya memang belum pernah baca pun. ohhh~ sangat ketinggalan saya rupanya. novel “Ternyata Cinta” nukilan Damya Hanna. saya memang suka hasilan nukilan Damya Hanna. nampaknya saya akan berada diawangan sepanjang membaca novel ni. memang dah berapa bulan tak baca novel. last novel pun “Ilham Hati” by

Ilham Hati Milik Saya

[Nota keci warna merah: Nampaknya Umi Nawfal tak sabar nak tunggu status Ilham Hati..sila baca ye! ;p] Nak seribu daya, tak nak seribu dalih. Poyo pulak ayat~ Oleh kerana terlalu nak baca, semalam saya nekad beli novel ni. Orang sebelah menjeling. Saya buat tak tahu je. Dah niat nak beli. Saya kena beli juga. hehehe~

Tak Sabar Nak Baca ‘Ilham Hati’

Saya belum berkesempatan nak beli Ilham Hati karya novelist kegemaran saya Damya Hanna. Orang lain dah baca berkali-kali, mungkin. Saya tak sempat lagi nak terjah mana-mana book store. Tak sabar betul nak masuk ke dunia fantasi Damya Hanna. Saya malas nak google sinopsis dulu nanti tak surprise. hehehe~

Horizon Cinta

Sekarang saya tengah melayan Novel Horizon Cinta..Memandangkan sangat boring duduk rumah mase cuti..so saya pun ajak En. Nazir ke MPH untuk cari novel.. Memang best novel ni..terasa di awangan bila baca..haha~memang kuat berangan kan..kalau namenye Novel dari Alaf 21..mesti saya minat..hehe~ Kat bawah ni sinopsis yang saya ambil dari blog penulis sendiri Umi Azrini.. NOVEL:

Selagi Ada Dia

Selagi Ada Dia.. author Aisya Sofea..Novel terbaru saya beli pada 26/12/08 @ BP Mall..Author nie mmg favvy author saya..Saya suke bace novel² Aisya Sofea..n ape2 je novel terbitan Alaf 21..Setakat nie saya baru menghabiskan chapter 42..Almaklum la.. kena bagi² masa antara tanggung jawab n hobi..Ada mase free saya bace.. tu yang lambat baru khatam..x sanggup
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!