Category: Jalan²

Jalan-jalan Pasar Pagi Senggarang

Cerita cuti raya haji yang tah habis-habis. Pagi Sabtu macam biasa ada Pasar Pagi Senggarang. Memang tak sah kalau tak menjengah kejap, walau hanya beli makanan hahaha. Tapi kali ni punya jengah memang ada misi tersembunyi hahaha. Penuh dah orang shopping hehehe. Kami pagi tempat yang agak kurang sesak. Almaklumlah lady driver sorang ni bukan

Memenuhi Hajat Tekak Lagi ;)

sian tekak ni kan. dia request sebelum berpantang nak makan steamboat johnny’s. jadi sebagai tuan yang menghargai khidmat tekak ni, tak sampai hati nak kecewakan si tekak. :p maka petang semalam whatsapp babah ilham. balik kerja ajak ke AEON Bukit Indah nak makan steamboat johnny’s. ekeke. babah setuju, lepas ambil ilham, ambil ummi then berdezup

Jalan2 Makan2 ;)

saja ikut mama cu dan nenek ke JPO. kami dua beranak bukan nak beli apa pun. jalan2 cuci mata jek.   abang ilham ni kan, sekarang kamching gila dengan nenek. ummi ni dia tak pandang dah. anak bertuah. tak nak pimpin tangan dengan ummi. tapi tetiba je badan rasa dedor semula. pandai dia meleset cari

Jalan2 Puteri Harbour Family Theme Park | Hello Kitty Town ~ Part 2

ok sambungan dari entry semalam Jalan2 Puteri Harbour Family Theme Park | Hello Kitty Town ~ Part 1.. lepas tengok performance kitty dan daniel, kami cepat2 queue untuk join aktiviti Wishful Studio..   antara aktivit yang ada..   pintu masuk ke jewellery making & costume dress.. tapi kami beratur nak masuk ke Cookie Studio &
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!