Category: Family In Law

Jalan-jalan Pasar Pagi Senggarang

Cerita cuti raya haji yang tah habis-habis. Pagi Sabtu macam biasa ada Pasar Pagi Senggarang. Memang tak sah kalau tak menjengah kejap, walau hanya beli makanan hahaha. Tapi kali ni punya jengah memang ada misi tersembunyi hahaha. Penuh dah orang shopping hehehe. Kami pagi tempat yang agak kurang sesak. Almaklumlah lady driver sorang ni bukan

Majlis Tahlil Anak Beranak

Cuti panjang sempena hari merdeka dan hari raya aidiladha kami berkesempatan membuat majlis tahlil anak beranak. Hari Khamis masing-masing dah berkumpul di rumah Atok Tipah. Lepas solat Asar bacaan tahlil bermula. Tengoklah anak-anak Babah tu, semuanya nak menempel kat Babah. Anak-anak buah yang dah meningkat remaja. Terasa makcik dah tua sesangat sebab 9 tahun lepas

#Raya2016 | Syawal Day 2

syawal day 2.masih misi beraya dengan keluarga sebelah babah.rumah pertama hari tu rumah kak andak di parit daun, parit raja.lepas tu ke rumah jiran lama family babah di batu pahat. adik dah kepenatan.. syok lah dia tidur.lepas beraya di rumah ex-jiran kami berpecah.diorang ke rumah sepupu babah, kami ke bandar batu pahat. kemana lagi kalau

#Raya2016 | Syawal Day 1

akhirnya sampai juga entry raya pertama hahahaha.punyalah pemalas nak transfer gambar2 dari dslr babah ilhams.malam tadi ku gagahkan jua mentransfer gambar2 terpilih.yang terpilih je lah.. yang haru biru tak payah la masukkan dalam blog hahaha. gambar sefamily anak cucu atok mahat dan atok tipah. gambar ni without pakcik.pakcik tukang snap gambar. ok yang ni pakcik
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!