Category: Gathering

Throwback Gathering Geng Breastfeeding Peer Counselor di Homestay Mutiara Rini, Skudai

Lama betul terperam gambar ni semua. Ummi Ilhams kalau tak peram tak sah hahah. Ok, ini kisah gathering mak-mak ayah-ayah geng Peer Counselor hujung tahun lepas. Simple gathering je. Kebetulan masa tu keluar memory dari facebook waktu kami menghadiri Malaysian Breastfeeding Peer Counselor Course di UTM Skudai. Itu yang saya ajak kawan-kawan buat small gathering

Gathering Geng Mak2 Budak ;)

plan punya plan punya plan punya plan. heiiii berapa banyak plan daaaaaaa. akhirnya isnin lepas baru menjadi kenyataan. plan nak berpot luck bersama BFF saya geng mak2 budak. tak dapat berkumpul semua, mana yang available jek lah yang join. lokasi gathering laga2 pipi kat rumah mak pah, bonda kepada ibu azie. masing2 bawa lauk sorang
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!