Home » Lirik Lagu Ku Ikhlaskan Dato Seri Vida

Lirik Lagu Ku Ikhlaskan Dato Seri Vida

Lirik Lagu Ku Ikhlaskan Dato Seri Vida
credit photo: Malay Mail

Lirik Lagu Ku Ikhlaskan Dato Seri Vida | Disclaimer awal, I’m not Dato Seri Vida die hard fans tau haha. Dari semalam ternampak dia punya posting untuk official music video Ku Ikhlaskan ni yang tertangguh. Ehhh sampai Ilham pelik, Ummi suka DSV ke Ummi follow instagram DSV kahkahkah. EHhhh Ummi pulak tuduh dia yang follow DSV guna IG Ummi. Whatever lah.

Jomlah korang tengok musiv video dan lirik lagu Ku Ikhlaskan dari DSV ni walaupun ternyata jelas auto tune nya. Ummi pun tak tahu nak nangis ke nak gelak. Apa pun DSV ni memang kental dan kalis kecaman. Wow! Kemain puji DSV pulak hahaha. Ni nombor akaun meibeng saya dato’ 1234567890 hahaha. Nak tanya sikit lagu ni untuk Iqbal ke dato? hahaha.

LIRIK LAGU KU IKHLASKAN – DATO SERI VIDA

Lirik dan Penyanyi: Dato Seri Vida
Komposer: Amy Ukays & Dato’ Seri Vida

Sampai hatimu
kau tinggalkan diriku
sampai hatimu
permainkan cintaku
batinku merana jiwaku tersiksaa
terguris luka memendam rasa…

Telah serahkan segalanya untukmu
Telah kukorbankan
demi cintaku untkmu.
Namun hati ini tak pernah membenci..
kumengikhlaskan segalanya…

Chorus
Jangan kau pergi menjauh dari hidupku..
kuperlukan kasihmu..
tak mampu aku..hidup tanpa dirimuu…

oh Tuhan
berikanlahh diriku kekuatan..
menempuhi ujian & rintangan yg mendatang…

kuikhlaskan .
kumaafkan apa yg telah kau lakukan
kepadaku..yg menyayagimu..
menyintaimuuu..
setulus hatiku..
hingga akhir..
hayatku…

Credit lyrics: DSV Entertainment

Saat Ummi menaip ni dah 700k++ views ok. Kemain ramai view ya. Mesti masing-masing excited nak tengok music video ni kan. Kalau part kreativiti music video ni memang kreatif la. Modal 400k kan tak kan video cikai-cikai hehehe. Tapi Ummi seram nak tengok lama-lama takut terbawa dalam mimpi hehehe. Apa pun suka hati dato la dato banyak duit hehe. Ku ikhlaskan menonton videomu ni dato hehehe.

Nak cari buffet Ramadan sekitar Johor Bahru harga murah dan berpatutan boleh view post kat bawah ni ok:

SENARAI BUFFET RAMADAN SEKITAR JOHOR BAHRU 2022

 50,296 total views,  1 views today

Related Posts

4 thoughts on “Lirik Lagu Ku Ikhlaskan Dato Seri Vida

  1. I love the music vid😍😍 it’s unique and I love it even words can’t express how much I love the mv

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!