Mencuba Empire Sushi Sunway Big Box

Empire Sushi Sunway Big Box

Mencuba Empire Sushi Sunway Big Box | Dah lama rasa nak cuba empire sushi ni, tapi tak beli-beli. Dua minggu lepas ada ke Sunway Big Box, jadi Ummi cubalah beli barang seketul dua empire sushi ni. Maklumlah, anak beranak memang peminat sushi.

Mencuba Empire Sushi Sunway Big Box

Memang bur mula-mula nak pilih yang mana. Tapi Ummi ikutlah selera sendiri dan anak-anak. Kata nak test kan, haruslah redho je apa rasa hahaha.

Mencuba Empire Sushi Sunway Big Box

The most favourite.. Tsubukko. Adehhhh Ummi boleh ambil dua je. Memang tak cukuplah jawabnya kan. Semua sedap ok. Lagi-lagi yang ada chilli flakes tu, lupalah apa nama. Dalamnya ada octopus hehe. Memang sedap. Nanti nak tapau lagi. Cuma Empire Sushi kat Sunway Big Box ni tak ada yang Empire Combo Box tu. Kalau ada senang grab set tu hehehe.

sunway big box

Sebelum balik kasi chance la mak ko posing sembunyi belakang teddy bear tu. Alhamdulillah nampaklah kecil sikit bila berselindung di sebalik teddy bear christmas tree decoration tu hahaha.

Oklah, kalau korang belum mencuba Empire Sushi, apa kata korang cuba seketul dua. Gerenti tersuka selepas itu hehehe. Till then, stay safe uolls!

EMPIRE SUSHI

Ground Floor, Sunway Big Box, Sunway City, Iskandar Puteri, Johor.

 362 total views,  1 views today

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!