Semerbak Haruman Sabun Akef

Semerbak Haruman Sabun Akef | Assalamu’alaikum. Hai korang. Ini cerita emak-emak. Kisah seorang emak yang mencuba sabun basuh baju terbaru hehehe. Typical mom kan, mesti nak cuba kalau ada produk baru lagi-lagi yang berkaitan dengan tugasan di rumah ni. Bab membasuh baju ni memang critical part la bagi emak yang beranak kecil lagi-lagi anak dah bersekolah. Baju haruslah bersih dan wangi. Almaklumlah, anak-anak ni sifatntya suka bermain, kotoran dan peluh tu memang tak confirm melakat pada pakaian sekoah diorang. Kali ni Ummi nak share dengan korang Sabun Akef. Pernah dengar tak? Ummi pun baru je tahu hehehe.

Sabun Akef adalah sabun yang diformulasikan dari teknologi Jepun. Microcapsule yang tahan lama. Sabun Akef ni anti bacterial tau. Ummi test biarkan baju semalaman serius tak ada bau hapak atau kepam. Yang bestnya dah tak perlu pakai pelembut pakaian lagi dah. Jimat duit! Sebabnya Sabun Akef dah cukup untuk melembutkan pakaian korang. Bau jangan katalah.. memang semerbak baunya. Belum buka penutupnya pun bau wangi dah menerawang masuk ke lubang hidung.

Untuk pertama kali mencuba, Ummi grab dua-dua jenis wangian iaitu Rose Pink 🌹 dan Purple Blossom 🌸. Dua-dua pun wangi. Oh ya, korang jangan risau ya, Sabun Akef tidak mengandungi lemak haiwan. Apa yang utama adalah produk keluaran Muslim.

Harga Sabun Akef: RM15.50/ 2kg

Tak perlu gunakan dengan kuantiti yang banyak ya emak-emak. Untuk jumlah basuhan yang sederhana cukup satu cup tu. Masa ni Ummi basuh baju sekolah anak-anak. Jadi Ummi letak lebih jugalah tu nak kasi putih berseri baju sekolah agama Abang Ilham hehehe.

Tuangkan satu cup tu dalam mesin basuh dan basuhlah sehingga ke proses mengeringkan.

Fuhhhh semerbak satu rumah uolls bau Rose Pink tu. Abaikanlah lokasi menyidai baju sekolah tu ya hahaha. Angin kuat tepi tingkap malas nak turun sidai baju kat luar hehehe. Makin kuat angin makin menusuk ke hidung bau wangi Sabun Akef. Belek-belek baju sogame Abang Ilham, ok lulus! Bahagian siku, lutut putih bersih! Ummi in love with Sabun Akef. Boleh beli lagi nampaknya hehehe. Ummi recommend emak-emak kat luar sana yang memang mencari sabun yang boleh menanggalkan kekotoran dan mempunyai fungsi all-in-one. Pilih lah Sabun Akef. Harga pun sangat berpatutan.

Oh ya, untuk korang yang nak tambah pendapatan, Sabun Akef sedang mencari stokis dan agen baru tau. Tak lama lagi nak raya ni, boleh la top up duit belanja raya ye tak. Boleh baca info kat bawah ni ya.

PROMOSI FEBRUARY 2020 SABUN AKEF UNTUK STOKIS DAN AGEN BARU.

PROMOSI TERHAD UNTUK 20 STOKIS & AGEN BARU BULAN FEB INI.

Harga Asal untuk jadi Stokis adalah RM4165 (500 pack)

1) Promosi Terhad UNTUK MENJADI STOKIS Feb 2020, RM2100 (250 pack)

  • Harga Jualan (rm15.50/pcs) , harga Stokis (RM8.40/pcs), untung RM7.1/pcs (dijual kpd pelanggan biasa)
  • Percuma penghantaran kedepan pintu rumah
  • Percuma Banner dan Bunting (30 unit untuk agen bawah stokis)

2) Promosi Terhad UNTUK MENJADI AGEN Feb 2020, RM312.30 (30 PACK)

  • PERCUMA PENGHANTARAN SEMENANJUNG MALAYSIA
  • Harga Jualan (RM15.50/pcs) , harga Agen (RM10.41/pcs), untung RM5.09/pcs (dijual kpd pelanggan biasa)

Kenapa Sabun Akef ?

🌺 Sabun Akef merupakan sabun basuh baju keluaran Muslim #BMF (Buy Muslim First) dan dikilangkan oleh kami sendiri.

🌺 Jana pendapatan tambahan dengan menjadi agen dan stokis sabun basuh baju akef.

🌺 Mari kami bantu anda. Tak perlu malu, tak perlu kemahiran dan bakat khas untuk menjual. Asalkan anda berani, pendapatan tambahan boleh dikecapi.

Kenapa Sabun Akef?

🌺 Modal tidak besar untuk jadi Agen dan stokis
🌺 senang nak bawa didalam kereta utk dijual sebab pack kecil
🌺 Pelanggan senang nak beli dengan kerap
🌺 Ruang yang digunakan untuk simpan stok tidak besar
🌺 Nak jual di kawasan perumahan , rakan pejabat dan saudara mara pon senang.

Sekiranya korang berminat untuk menjadi Agen Sabun Akef dan menjana pendapatan tambahan, sila klik nombor whatsapp di bawah ni ya.

https://sabunakef.wasap.my/

Atau sila layari:

Facebook: https://www.facebook.com/sabunakef
Instagram: https://www.instagram.com/sabunakef

 531 total views,  1 views today

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!