#BentoTheIlhams | Koleksi Bento 19 – 22 Jan 2020

#BentoTheIlhams | Koleksi Bento 19 – 22 Jan 2020 – Assalamu’alaikum. Cerita bekal hero-hero Ummi untuk minggu ketiga persekolahan. Minggu ni anak-anak sekolah hanya 4 hari sahaja sempena cuti perayaan Tahun Baru Cina. Jadi ada empat hari je koleksi bento cincai boncai Ummi. Minggu ni juga Ummi kemalasan nak plan ahead hehehe.

Ok jom tengok bento diorang.

#bentotheilhams 190120

πŸ‘¦πŸ» abang syamil ❀️ roti canai
πŸ‘¦πŸ» abang ilham ❀️ tempur ayam + ayam goreng cicah sos

#bentotheilhams 200120

πŸ‘¦πŸ» abang syamil ❀️ roti canai lagi
πŸ‘¦πŸ» abang ilham ❀️ bekal air sirap je.. dia request nak beli makanan di kantin.. Ummi kasi chance lah.. bagi kelonggaran sikit..
πŸ§• ummi ❀️ saba mackerel flakes chilli sandwich

#bentotheilhams 210120

🍝 mee goreng.. dua-dua bekal yang sama.. Abang Syamil yang request nak bekal mee warna coklat.

#bentotheilhams 220120

πŸ‘¦πŸ» abang syamil ❀️ roti canai lagi dan lagi.. minggu ni memang minggu roti canai.. layankan je janji tak meragam nak berhenti sekolah πŸ˜‚πŸ˜‚
πŸ‘¦πŸ» abang ilham ❀️ mee hoon goreng
πŸ‘ΆπŸ» adik syahid ❀️ bubur ikan siakap bercarrot berbrokoli

hari ni terlambat bangun.. jadi redho je mee hoon goreng kosong 🀭

Alhamdulillah. Hari ni Bento The Ilhams bercuti selama 5 hari yeay! To be continued on Tuesday 28 January 2020. Babai!

78 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
About Hernee Nazir 4773 Articles
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor β™₯ Product Review β™₯ Food Review β™₯ Media/ Events β™₯ Advertorial β™₯ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*