Staycation at Berjaya Waterfront Hotel Johor Bahru -Part 2

Staycation at Berjaya Waterfront Hotel Johor Bahru -Part 2 | Assalamu’alaikum. Apa entah perasaan peram entri lama-lama hahaha. Bahagia kot. Kalau dapat hasilkan best juga. Ini kesinambungan cerita Staycation at Berjaya Waterfront Hotel Johor Bahru -Part 1. Baca la kalau sudi tanpa kecam hahaha. Cerita keesokan paginya.

_DSC9473

Nampaklah sunrise dari tingkap bilik kami. Nun di seberang tambak.

_DSC9476

Pemandangan dari foyer.

_DSC9515

_DSC9514

Sebelum berendam kat swimming pool haruslah isi perut dulu hahaha. Breakfast include pakej stay semalam.

_DSC9516

_DSC9517

_DSC9519

Pelbagai pilihan minuman.

_DSC9537

_DSC9538

_DSC9539

_DSC9540

_DSC9545

_DSC9546

_DSC9518

_DSC9547

_DSC9548

Menu sarapan pagi pun banyak.

_DSC9520

Beriya sangat la mamat tu nak pilih makanan.

_DSC9522

_DSC9523

_DSC9524

Ummi ko pun bingung nak makan apa.

_DSC9525

_DSC9526

_DSC9527

_DSC9528

_DSC9529

_DSC9530

Itu semua gabungan pinggan semua bukan Ummi sorang ok haha. Not bad breakfast kat Berjaya Waterfront Hotel ni. Sedap boleh tahan.

_DSC9532

Mommy Ngah tu tengah menjemah kat group whatsapp agaknya hahaha.

_DSC9531

Apa pasal gambar gelap gelita ni oii.. hahaha cahaya dari luar tu gamaknya hehehe.

_DSC9535

Time ni Ummi kurus ke mok-mok ek? hahaha.

_DSC9543

Tengok gambar ni baru Ummi ingat, manalah seluar ali baba Abang Ilham ni kan. Ghaib dah lama. Rasa dah senteng dah kalau jumpa sebab dia makin kurus tinggi.

_DSC9549

Sebenarnya masa ni family blogger KL Nooraini Zubir pun stay di hotel yang sama. Oleh kerana pertama kali berjumpa, haruslah diabadikan kenangan ni kan. Baby dalam perut beliau pun dah besar dah setahun lebih entri Ummi baru nak muncul hahaha.

Ok settled cerita part tu. Kata orang dah draft dan memang dah ada gambarnya tak elok tak publish hahaha. So mext entri will be part 3.. the final part ekeke. Bertabahlah!

 247 total views,  1 views today

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *