Forest City Water Park Bakal Dibuka!

Forest City Water Park Bakal Dibuka!

Forest City Water Park Bakal Dibuka!

Operasi percubaan bermula pada 01 November 2019.

Harga Tiket:

Tiket masuk RM15/seorang

sekiranya hanya ingin menggunakan 1 fasiliti – RM5/seorang

PERCUMA!! untuk yang menginap di Forest City Phoenix International Marina Hotel atau Golf Hotel.


Rancang percutian korang, jom bawa anak-anak mandi manda di taman tema air terbaru di Johor Bahru.. Forest City Water Park!

Info lanjut, hubungi | 07-505 8888 (9 a.m. – 6 p.m.)

Waktu Operasi:
Setiap Hari 10 a.m. – 8 p.m.
Jualan Tiket: Setiap Hari 10 a.m. – 6 p.m.

Credit info: https://www.facebook.com/ForestCityCGPV/

p/s Yeay! Makin kerap la The Ilhams ajak Ummi ke sini jawabnya. Tapi setakat ada kolam renang selama ni Ummi tak pernah lagi bawa diorang mandi manda sekadar ronda-ronda ambil angin je. Almaklumlah Abang Syamil tu sensitif bab berendam ni hehehe. Dah ada water park ni hmmm why not kan hehehe.

207 total views, 7 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!