Set Tilam Bayi & Bedung Cotton Dari Ummi Adeeb Collections

Assalamualaikum..

Set tilam & bedung cotton adik baby dah selamat sampai ke tangan Ummi. Alhamdulillah. Tema kali ni dinosaur hehehe.. Macam ikut selera abang-abang dengan Ummi je hahaha.. Pasghah je la awak adik baby. Thanks to Ummi Adeeb Collections. Order tak sampai sebulan kot dah siap dah.

Masa Mak Ijan post kat whatsapp je Ummi dah excited tengok. Bila tunjuk kat abang-abang diorang pun excited lagi-lagi nampak dinosaur tu hehe. Pandai Mak Ijan gabungkan corak-corak kain tu nampak lebih menarik.

Untuk baby kali ni Ummi beli full set baru. Yang Abang Syamil punya bantal semua dah benyek. Masa tu tema mickey mouse sponsored by Nenek. Baby baru kita bagi tilam bantal baru kan.

Ok set yang Ummi beli ni Set Full Cotton. Details dalam set tu macam kat bawah. Corak tu biasanya bergantung pada stok Mak Ijan, kita pilih jek lah corak mana kita suka. Mak Ijan layankan je hehe.

Set Full Cotton RM180

❤️ 1 tilam (kekabu) ✅ bersarung
❤️ 1 bantal kepala (kekabu) ✅ bersarung
❤️ 1 bantal crown (fiber)
❤️ 2 bantal pelok (kekabu) ✅ bersarung
❤️ 1 softoys zirafah (fiber)

Set Bedung Cotton RM30
❤️ 2 helai

Bedung tu 2 helai je dulu buat masa ni, sebab ada bedung & swaddle wrap Abang Syamil yang Ummi recycle.. jangan membazir ok. Sehelai design dinosaur dan sehelai lagi design kereta. Ohh ada sehelai swaddle wrap corak dinosaur Ummi beli di QQ Baby Shop Selasa lepas hehehe. Kira cukuplah tu kan. Kalau tak cukup kita order lagi kain bedung dengan Mak Ijan.

Ok kat bawah ni Ummi sertakan pakej-pakej lain yang Mak Ijan offer untuk pelanggan-pelanggan beliau. Taste kita kan lain-lain lagi pun nak beli barang baby ni pun kena buat kira-kira supaya bajet tak lari. Bila baby dah keluar nanti lagi banyak perbelanjaan yang kita kena rancang.

Set Full Cotton + Minky RM220

1 tilam (kekabu) ✅ bersarung
1 bantal kepala (kekabu) ✅ bersarung
1 bantal crown (fiber)
2 bantal pelok (kekabu) ✅ bersarung
1 softoys jirapah (fiber)

Set Full Cotton RM150

1 tilam (kekabu) ✅ bersarung
1 bantal kepala (kekabu) ❌ bersarung
1 bantal crown (fiber)
2 bantal pelok (kekabu) ❌ bersarung
1 softoys jirapah (fiber)

Setiap set berharga RM30
Pilihan seperti berikut :

Set 1
❤Bedung (1)
❤Barut tali (3)

Set 2
❤ Bedung (2)

Set 3
Barut tali (6)

Nursing pillow RM75
Bantal leher RM12
Jirapah RM15
Bandana Bip RM15 (3 pcs)

Kalau ibu-ibu nak tempah boleh contact Mak Ijan dan boleh like facebook page ➡️ Ummi Adeeb Collections ⬅️ bukan barang baby je ada.. langsir.. sarung kusyen.. beg.. semua Mak Ijam jahit hehe. Korang boleh lah whatsapp sambil cuci mata tengok corak-corak kain yang cun melecun. Ok, nanti Ummi share pulak cerita shopping kat QQ Baby Shop dan persediaan yang lain.

Untuk tempahan, hubungi:
Mak Ijan – 012-763 1184

249 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *