Blogging Life

Happy 8th Anniversary With WordPress!

Assalamualaikum..

Alhamdulillah 8 tahun bersama WordPress. Dia bagi reminder mesti dia tahu Ummi lupa ni hahaha. So far so good. 8 tahun bersama WordPress dan keseluruhan 12 tahun blogging dari tahun 2006. Tak handal mana pun dalam dunia blogging ni. Buat je ikut suka hati. Blog awak, tak ada siapa nak marah. Tak payah terkejar-kejar nak jadi famous hehe. Menulislah dari hati.

Enjoy sesangat blogging ni. Blog ikut suka dan rasa serta gaya sendiri. Blog suka-suka cerita tentang kehidupan dari single, sampai dah kahwin sampai dah beranak pinak hehe. Alhamdulillah rezeki pun ada Allah selit dari blogging ni. Banyak dah Ummi gunakan rezeki dari blogging untuk sedikit nikmat-nikmat hidup yang Allah bagi. Syukurlah.. walaupun tak sehebat penulis blog lain.

Harap ada pewaris la blog ni nanti. Andai suatu hari nanti Ummi dah menghembuskan nafas inilah kenangan yang Ummi ada. Kena ajar Babah semula macamana nak log in haha sebab konfem ilmu blogging dia dah kelaut dalam.

Oklah, penat nak bebel. Terajin pula sebab excited dapat reminder dari WordPress hehe. Untuk semua pembaca blog chokia herneenazir.com dan Team JDT Blogger thank you so much.. tanpa anda yang melawat ke blog Ummi siapalah blog Ummi ni.. ecehhhh~

Stay humble and keep on blogging!

Latest Alexa Rank herneenazir.com

Global – 800,381
Rank in MY – 11,274

Jom follow JDT Blogger – Blog >>> JDT Blogger – Page >>> JDT Blogger – Instagram

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

6 thoughts on “Happy 8th Anniversary With WordPress!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *