Lunch di Pizza Hut Taman Mutiara Mas

05/04/2018

20171217_151807

Ini cerita lunch masa sebelum appoinment Abang Ilham di Klinik Pergigian Medini, Taman Mutiara Mas, Skudai. Kisah lama ok, kejadian bulan Disember 2017 hehehe sebelum Ummi bertaubat makan ikut sedap tekak hehehe. Oleh kerana kliniknya satu taman je, jadi paling dekat makan pizza je la. Tengok tangan budak kudut tu dengki orang nak wefie. Grrrrrr.

20171217_152722

Mommy Ngah punya Spaghetti Prawn Aglio Olio

20171217_152834

The Ilhams punya Spaghetti Meatball Bolognese.

20171217_154049

Pizza makan bersama-sama. Nama pizza ni pun dah luput dari ingatan Ummi hahaha. Masa ni ada promo pizza ni kot tak silap. Cheese dia ya ampun kus semangat. Mana la Ummi tak membesar bagai johan kan hehehe. Lepas dari lunch ni baru kami ke klinik.

p/s Bahagia rasa bila dapat post entri-entri pending ni hahaha. Demi blog tercinta, malam ni kita stay up lagi chaiyok-chaiyok Ummi..

Share this nice post:

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: