Throwback PTP 2017 Back To School Programme

27/12/2017

Akhirnya tamat tempoh matang peram entri ni hahaha. Setelah 12 bulan berlalu dan sekolah sesi 2018 bakal menyusul barulah Ummi mengupdate. Memang saja nak post hujung tahun 2017 ekekeke. Ayat cover line.

20161228_160626

Ummi jadi one of the volunteers untuk PTP 2017 Back To School Programme.

20161228_141200

Disamping Geng Jumaat, Dila dan Eqa. Eh masa ni belum lagi tertubuhnya geng Jumaat hehe. Belum juga ada geng tambahan Cik Nones dan Kak Leen ehehehe. M

20161228_143437

Masa ni Ummi kelihatan slim sikit hahaha walaupun hakikatnya babat dah tebal.

20161228_143555

Posing je buat kerja ke tak ni eh?

20161228_154035

Semua penerima keperluan sekolah sumbangan ikhlas dari Pelabuhan Tanjung Pelepas (PTP).

20161228_160916

Antara staff PTP yang menjadi volunteer sama-sama membantu mempermudahkan urusan penyampain sumbangan kepada pelajar-pelajar kurang bernasib baik sekitar Gelang Patah.

20161228_161022

Arghhhh tekanan perasaan la tengok baju korporat ni.

20161228_161234

Kakak-kakak PTP bersama adik-adik penerima bantuan. Eh kakak ke makcik? hahaha.

20161228_16440020161228_164411

20161228_164438
20161228_164532

VIP semua dah makan, kasi can lah volunteers isi perut juga hehehe.

20161228_165133

Last but not least, gambar kenangan bertiga. Insha Allah 2 Januari 2018 Ummi bakal menjadi volunteer untuk kali kedua Back To School Program 2018. Semoga dipermudahkan urusan dan dengan harapan yang menggunung tinggi Ummi muat menyarung baju korporat PTP tanpa menahan nafas sepanjang program ekekeke.

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: