Sayonara Ira!

02/08/2017

Semalam last day Ira kat praktikal PTP. Setelah 6 bulan berjaya menternak lemak-lemak tepu bersama Ummi Ilhams hahaha. Dari pipi kempis sampai dah jadi kembung hahaha.

20170801_171254-01.jpeg

Sebelum 5.30pm sempat lagi bergambar kenangan dengan Ira di Port Control Centre tingkat 7.

20170801_171333-01.jpeg

Nahhh bukti bertukar saiz ekeke. Konfem orang Terengganu dah tak kenal. Betul ke si Ira ni? Hahaha.

20170801_172506-01

Sambung lagi posing berempat kat tingkat 6. Masa ni dah fefeeling sedih gitu. Tapi yang baju hitam tu drama je lebih hahaha. Yang baju hijau tu kesedihan atau kekenyangan? Hahaha. Ke tengah berusaha tahan nafas?

20170801_172802-01

Ini bukti budak Besut ni nangis. Nampak tu mata bengkak hahaha. Ke sebab berat dah bertambah mata pun jadi sepet ekekeke.

Untuk Ira, thanks and sorry for everything. Mintak halal yang termakan dan terminum. Sorry kalau ada terkecil hati dengan akak. Thanks jadi kawan makan paling effektif kahkahkah. Kurus la akak lepas ni kurang geng makan. Good luck for your future undertaking. Semoga dipermudahkan urusan konvo dan perjuangan mencari kerja. Harap-harap dapat kerja kat Johor boleh sambung jadi geng makan haha. Kalau dah sampai jodoh jangan lupa jemput. Nak juga buat rombongan ke Besut hehe. Ok don’t miss me haaaa.

p/s pagi tadi toleh kiri..jiran dah takde lah..uhuk..uhuk..sedih Ummi siapa nak jadi geng gemok bersama ni? hahaha

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: