CD Pra Tahfiz dan Bacaan Hadis Bagi 6 & 5 Tahun

28/07/2017

20170726_220358-01

Beberapa minggu lepas Cikgu Akma ada promote CD Pra Tahfiz dan Bacaan Hadis Bagi 6 & 5 Tahun keluaran PASTI. Satu set berharga RM19.90. Ummi tak ketinggalan membeli satu set untuk The Ilhams. Abang Ilham memang dah tahu baca surah dan hadis walaupun ada juga bacaannya kelaut. Jadi sambil-sambil abang improve bacaan adik boleh la tumpang sekaki.

20170726_220456-01

Isi kandungan CD Pra Tahfiz dan Bacaan Hadis Bagi 6 & 5 Tahun.

20170726_220540-01

Ummi dah try buka kat PC. Terkumat kamit juga mulut abang nak ikut bacaan. Yang si adik tu pun beriya la nak ikut walaupun belum betul-betul pandai baca surah-surah yang ada. Practice makes perfect ya adik. Early preparation sebelum Ummi register adik jadi student PASTI 2 tahun lagi hehehe.

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: