Masak-masak Untuk Tetamu Hari Ini

08/07/2017

Oleh kerana tak sempat schedule entry untuk pukul 12pm. Maka gigih sambil masak update blog kahkahkah. Pengsan masak sambil blogging.

Menu ringkas untuk tetamu hari ini.

Jenuh fikir nak masak apa. Akhirnya Ummi pilih untuk masak spaghetti meatball bolognese versi Ummi Ilham hahaha. Harap dapat mengenyangkan tetamu yang datang. 

Share this nice post:

3 Comments

  • kisahsidairy

    10/07/2017 at 8:07 am

    memang dah lama tak pekena spaghetti.sekali datang,hah..memang membuka seleralah..dapat makan sikit je sebab tetiba macam penuh pulak perut ..rugi betul..hahaha

    1. Hernee Nazir

      10/07/2017 at 10:19 am

      hehehe aku suruh repeat makan patut la tak nak hehehe

  • Aidilfitri 2017 – Tetamu 14 Syawal 1438H | herneenazir[dot]com

    13/07/2017 at 12:00 pm

    […] Tetamu pertama, geng JDT Blogger. Siapa lagi kalau bukan Puan Siti Rohaida owner blog kisahsidairy.com dan family. Apa menu yang Ummi hidangkan untuk para tetamu? Boleh baca di SINI. […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: