Blog herneenazir.com Diserang Hendap Hehehe

Hari ni blog herneenazir.com diserang hendap oleh dua orang blogger. Pagi-pagi kena serang hendap dengan blogger Uyul Rosli. Walaupun busy dengan wedding photoshoot sempat lagi singgah blog akak ya. Thanks Uyul dan selamat kembali ke Malaysia hehe.

Petang-petang terjaga dari lelap, tengok notification berderet-deret. Rupanya petang ni kena serang dengan blogger Mialiana. Thanks Kak Mia sudi jengah blog saya yang sen**. Eh, tak nak sebutlah nanti betul-betul sen** hehe.

Untuk kawan-kawan yang lain yang rajin menyinggah dah tinggalkan komen thanks juga ya.. Mama MaszullEda Kisah Si Dairy.. Mar Mansor.. Kasih Juju dan ramai lagi.. Jasamu dikenang hehe. 

Kawan-kawan yang nak saya hengah blog boleh tinggalkam komen ya. Nanti saya terjah.

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!