Blog herneenazir.com Diserang Hendap Hehehe

Hari ni blog herneenazir.com diserang hendap oleh dua orang blogger. Pagi-pagi kena serang hendap dengan blogger Uyul Rosli. Walaupun busy dengan wedding photoshoot sempat lagi singgah blog akak ya. Thanks Uyul dan selamat kembali ke Malaysia hehe.

Petang-petang terjaga dari lelap, tengok notification berderet-deret. Rupanya petang ni kena serang dengan blogger Mialiana. Thanks Kak Mia sudi jengah blog saya yang sen**. Eh, tak nak sebutlah nanti betul-betul sen** hehe.

Untuk kawan-kawan yang lain yang rajin menyinggah dah tinggalkan komen thanks juga ya.. Mama MaszullEda Kisah Si Dairy.. Mar Mansor.. Kasih Juju dan ramai lagi.. Jasamu dikenang hehe. 

Kawan-kawan yang nak saya hengah blog boleh tinggalkam komen ya. Nanti saya terjah.

4 comments

  1. assalamualaikum hernee…jaga2 bila dah kena serang hendap tu….lepas ni mmg kena balas balik la yer…..mama mood merundum…tu yg peluru tak keluar…

    1. waalaikumussalam..ye mama..kena balas jasa baik kawan2 termasuk mama..mama jangan stop blogging ok..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *