Live Update: Ummi Ilhams at Work 

09/03/2017

Ada ni ha. Bawa Ira, practical student dari UMT naik tug boat. Sambil-sambil monitor contractor transfer oil boom ke atas tug boat. Lepas ni kita ikut ke Tanjung Bin. Bukan jalan-jalan makan angin ya. Walaupun memang kena sedut angin laut hehe.

Ni ikut pilot boat hantar Pilot ke kapal. Inilah sebahagian kerja-kerja section saya. Monitoring tug boat and pilot boat. Susah ke? Biasalah kerja ada masa nampak susah ada masa senang. Saya enjoy je duduk section ni. Janji kerja siap dan boss tahu apa yang saya buat. Orang nak cakap apa biaq pi. Dorang tak bayar gaji kita hehe.

Ok lah sambung next entry.

Share this nice post:

4 Comments

  • Suria Amanda

    09/03/2017 at 4:18 pm

    macam menarik je kerja macam ni..kerja i plak lebih kepada PA which is dah boring dah buat benda yang sama je

    1. Hernee Nazir

      09/03/2017 at 4:30 pm

      dulu kita assist GM gak even bukan PA..ni dah beralih arah hehehe

  • Azhafizah

    09/03/2017 at 5:42 pm

    Wahh pengalaman best ni naik tug boat..dapat makan angin laut pun jadi la kan

    1. Hernee Nazir

      09/03/2017 at 8:12 pm

      hehehe best fiza.. meh datang ptp..hehehe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: