31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 25

hai korang. assalamualaikum. awal2 entry blog ummi ilhams dah keluarkan. takut kebizian hari ni kan hehehe.

cabaran hari ke 25. eh dah 25 hari dah rupanya tinggal 6 hari je lagi. hari ni tajuknya “Gambar 3 Tahun Lalu & Kini”. ok gambar atas tu gambar 3 tahun lepas. masa tu buat pertama kalinya bawa ilham ke hello kitty town tahu  2014. ilham, babah, pak ayan & mak pah dah jalan ke depan. ummi tercicir sebab sibuk nak selfie depan cermin ?? tetiba baru teringat shawl calaqisya tu mana ghaib entah ehehe.

cukuplah untuk gambar 3 tahun lepas. kita tengok gambar kini ecehhh. gambar ni masa program back to school anjuran PTP. ummi ilhams jadi volunteer hehe. tak tahu saiz 2014 dan 2017 ada beza ke tak hahaha. eh entry untuk back to school program tu tak keluar lagi yek ahahaha. tercicir pulak.

ok, settled day 25. hari ni ummi ilhams dan team JDT blogger busy photoshoot di kluang, johor. nanti update ya.

teruskan menyokong #jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *