Mak Siapalah Ni ;)

08/07/2015

cerita jumaat lepas. baru berapa jam di laut rasa macam merangkak di fadang fasir hausnya. fuhhhhh. alhamdulillah masih tabah dan menggigihkan diri hingga ke detik terakhir waktu berbuka puasa. tak dapat saya bayangkan orang2 yang mencari rezeki dalam keadaan panas terik. ya Allah dugaan masing2kan. saya baru berapa jam dah layu jek hahaha.

oklah, lets the pictures do the talking! 😉
pictures credit to go pro hero 4 encik nazam.. mak tumpang posing jek.

GOPR3431

GOPR3433

baru sampai atas tug boat, muka ada senyum 😉

GOPR3437

baru nak selfie dah ada orang skodeng!

GOPR3496

nak juga bergambar background raffles light house. nampak setoet pun jadilah hahaha.

GOPR3509

GOPR3544

menunggu masa nak melompat dari satu tug boat ke tug boat lain hehehe.

GOPR3444

selepas melawat engine room..

GOPR3464

muka toya kuasa 3! hahaha

GOPR3495

merenung masa depan kak.. hahaha

GOPR3481

GOPR3482

GOPR3497

sudahnya baik mak duduk kat tepi tu ha. penat pula rasa. hehehe.

GOPR3534

on the way nak naik ke darat. mula2 mata boleh buka lagi. beberapa minit kemudian..

GOPR3535

tewas akhirnya hahaha. kurang asam mamat ni kan snap gambar orang tidur ciskek betul. inilah alasan kukuh ummi cuti masak jumaat lepas. penatlah sangat konon2nya. okbai! :p

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: