Ummi Ilham Is Back! ;)

30/03/2015

setelah berhanimun selama 2 bulan.
aka cuti bersalin :p
ummi ilham kembali ke sekolah.
eh salah kembali bertugas.
walaupunnnnnn.. hati tertinggal di rumah.
teringat saat manis bergolek bersama hero2 kecil.

ohhhh ilham syahmi..
ohhhh ilham syamil..

tak sabar nak tunggu 5.30pm.

 

19514_10205757395001753_7492547354986338775_n

 

macam biasa rutin seorang BF mommy yang tegar.
beg pam jangan dilupakan, kelak merana badan :p
cardax tu nasib baik babah bagitau ade dalam armrest.
kalau tak sumpah tak ingat simpan kat mana haha,

taraaaaaaaa.

20150329232848

 

ummi ilhams.. first day berkerja.
selim tak?
alhamdulillah dah tinggal 56kg.
nak turunkan 4kg lagi tanpa diet.
syamil tolong sedut lelemak ummi tau hehe.

merasmikan nursing dress baru hasil tangan nor effahanee.
geng Kelab Susu Ibu Johor
sangat best dan selesa.
nak tempah nursing dress/ blouse boleh jengah FB effa.

oklah.
banyak cerita nak share.
sangat banyak.
dugaan awal tahun.
cerita abang ilham syahmi.
cerita episod kelahiran ilham syamil.
nanti ummi update tapi tak tahu bila zaman.
ekeke.

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: