Babywearing | Oh Ring Sling..Siangku Terbayang.. Malam Ku Mengigau :p

18/11/2014

serious.. dari minggu lepas dok survey2 Ring Sling untuk adik baby.

asyik la dok mengoogle.

sekejap buka FB page seller2 baby carrier.

sekejap2 buka website jual baby carrier.

gasak ko herneeeeeeeeee.

 

malam sampai termimpi2. kelassss kan.

mimpi dah beli ring sling.

tapi bila dapat pada tangan.

kirai2 punya kirai tengok seller tu hantar “kain cadar katil single”

hapaaaaaaaaa??? kain cadar????

dah pelik dah.. eh apasal aku beli ring sling dapat kain cadar ni?

dah resah gelisah dah. nak marah ni.. nak marah.

sekali terus terjaga dari mimpi.

huh. nasib baik mimpi.

kalau betul2 tak ke haru kan.

ni lah akibatnya asyik memikirkan “ring sling”.

sampai terbawa dalam mimpi kena gelak jek dengan babah ilham.

haisyhhhhh.

 

sebenarnya kan. kan. dah ada yang rasa berkenan.

bila tanya babah ilham dia kata kaler ni ok.

jumpsac ringsling

vernal in white weft ring sling – jumpsac

 

bila tanya kawan ada satu ciri2 yang dia tak suggestkan “shoulder style: lightly cushion”.

better beli yang “pleated shoulder” katanya.

reasonnya bila guna dalam jangkamasa yang agak lama tak menyakitkan dan melenguhkan sangat la.

harga RM205.

jadi saya abaikan calon di atas walaupun itu pilihan warna babah ilham. hehehe.

 

cuci2 mata lagi.

ternampak FB page Baby Sling And Carrier by 1203 Kids Boutique

daiesu jigsaw wcrs

post gambar Daiesu Jigsaw Baby Ring Sling ni.. auwwwmmm. tergoda mak!

ni jenis pleated shoulder. harga RM195–RM225.

wrap conversion ring sling (wcrs) ecehhhh dah belajar sikit2 term2 BW.

macam biasalah bila dah ada calon yang berkenan.

mestilah tanya encik penasihat warna apa yang cun melecun.

dia kata biru dan coklat2 tu. (padahal tu warna coffee dan iris) hehehe.

ummi ilham pun terlepas cakap.

“yang merah tu pun cun kan”

sekali dia jawab.

“tu bukan merah eh..tu pink”

Smile with tongue out

kantoi sudahhhhhh.

baru nak ngendeng kaler raspberry.

 

alhamdulillah hari ni geng PC aka otai babywearing, yus offer pre-loved ring sling dia.

condition memang ok lagi. harga pun ok pada saya.

10815772_10152844703154346_1054344127_n

tanpa membuang masa saya pun setuju jeklah.

settled dah bermuamalat dengan yus Winking smile

nanti dah sampai ring sling pada tangan saya share kat sini ye.

 

yang benar,

mak yang eksaited nak berBW

Eye rolling smile

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: