Yeay! Dapat Hadiah Dari Puan Salwa :)

Sebenarnya saya tengah menunggu parcel dari Little Momo sekali tunggu punya tunggu hadiah dari Puan Salwa (Shaklee) yang sampai dulu. Hadiah ni hasil dari review saya pasal produk Shaklee for Breastfeeding dalam entry yang lepas. Apa yang saya dapat?

Taraaaaaaaaaaaa..

Fridge Magnet dari Sabah.. bertambah lagi koleksi FM.. sukeeeeeee 🙂

 

Pill case.. macam tahu2 je saya nak beli pill case baru, pill case yang beli kat Mydin tu agak hampeh kualitinya.

Thanks ye Salwa 🙂 Buatlah contest lagi sure akak join kalau rajin 😉

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!