Last Episode Nora Elena Saya Buat2 Faham

Orang duk melayan Nora Elena berbulan2 dari episod pertama sampai yang terakhir. Saya cuma terlayan episod last ni je. Itu pun sebab terawal siap masak. Tengok ramai benor yang update status kat fb nak tengok last episode.

Memang tak faham biji butir jalan cerita, tengok tadi buat2 faham je la hahaha. Novelnya pun tak pernah baca. Sebelum ni tak menyempat pun nak melayan. Saya ni jenis tak start dari awal memang susah la nak tengok episod tengah2 ke apa. Pulaknya memang sekarang agak kurang tengok tv.

Nampaknya dah tamat la demam Nora Elena yang melanda peminat2nya ya. Mesti yang tengok dari awal tu suka kan sebab happy ending. Saya tumpang senyum je la ya 🙂

 

***Info: Cadangan ‘Esterok’ nak naikkan charge langganan belum disahkan oleh SKMM.. Yeay! Charge nak tinggi, time hujan tetap hampeh tak ada coverage.. Apa daaa :)***

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!