Last Episode Nora Elena Saya Buat2 Faham

Anything About Me

Orang duk melayan Nora Elena berbulan2 dari episod pertama sampai yang terakhir. Saya cuma terlayan episod last ni je. Itu pun sebab terawal siap masak. Tengok ramai benor yang update status kat fb nak tengok last episode.

Memang tak faham biji butir jalan cerita, tengok tadi buat2 faham je la hahaha. Novelnya pun tak pernah baca. Sebelum ni tak menyempat pun nak melayan. Saya ni jenis tak start dari awal memang susah la nak tengok episod tengah2 ke apa. Pulaknya memang sekarang agak kurang tengok tv.

Nampaknya dah tamat la demam Nora Elena yang melanda peminat2nya ya. Mesti yang tengok dari awal tu suka kan sebab happy ending. Saya tumpang senyum je la ya πŸ™‚

 

***Info: Cadangan β€˜Esterok’ nak naikkan charge langganan belum disahkan oleh SKMM.. Yeay! Charge nak tinggi, time hujan tetap hampeh tak ada coverage.. Apa daaa :)***

Related Posts

4 thoughts on “Last Episode Nora Elena Saya Buat2 Faham

  1. i pun bru tgk this few days..

    nak naik harga lagi??
    service & coverage pun cam hampeh ada hati nak naikkan..
    sila upgrade dlu erkk…

    1. tu la lyn..sama la xde ksmptn nk lyn..

      die kn nk revise service langganan..tp xlulus lg..coverage hampeh gak.. πŸ™‚

  2. tu yg laki aku naik hangen aritu sabtu&ahad switch off sbb xde kat umah sekali bila switch on “SERVICE CURRENTLY NOT aVAILABLE” 3 ari aku x ngadap tv, ari ke4 dah xtahan baru nak called terminate terus ada service..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!