Dah Siap Bungkus.. Yeay!

Dah settle dah membungkus. Selagi tak settle selagi tu la kena soal dengan En. Nazir sebab dia takut saya terbesalin nanti tak sempat nak bagi hadiah untuk ‘Si Kuat Bebel @ herneenazir.com’.

Untuk Salwa, Nazam, Ita, Zahid dan Kak Jannah.. tunggu ye, esok saya agih2kan. Harap sudi terima hadiah yang tak seberapa ni. Yang penting saya ikhlas nak bagi kat kawan2 yang support contest/ blog picisan saya tu. Kalau ada rezeki lagi nanti saya buat contest lagi ya. Thanks for your support and friendship forever 🙂

 

Hernee Nazir – Abaikan la cara pembungkusan yang cincai boncai tu ya.. sesungguhnya si tukang bungkus kurang upaya.. tak larat nak duduk lama2.. bungkus pun atas katil nasib baik tak tergunting cadar.. kalau tak haru biru 😉

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!