8 responses

  1. nursalwa
    24/05/2011

    Pehhh bleh thn gak tgn cik abg akak tue kan.. Kreatif sungguh..

    Reply

    • Hernee Nazir
      25/05/2011

      hahaha..blh la sket2 wa..bhgian wall ni die smue yg touch up.. 🙂

      Reply

  2. sw33tdarling
    25/05/2011

    creative nya decoration….

    Reply

    • Hernee Nazir
      25/05/2011

      tq dear..simple2 jek tu..wat seri rumah.. 🙂

      Reply

  3. Mummy DaSy
    25/05/2011

    hah melayan blog U ngan Daneen dah dia merengek “Mummy, nak fan cam gini ah color banyak (ko bygkan R dia yg berbelit tu)” pitam aku melayan.. kreatif En.Nazir..

    Reply

    • Hernee Nazir
      26/05/2011

      hahahaha.. blh la sikit2..nk gnti eric leong jauh lg..wakaka

      khas utk daneen >>> nti klau gi jusco heret je mummy kt kdai jual mjlh dkt2 ngn watson tu..nk bso nk kcik smue ade..sile la pilih wahai daneen..mummy x mrh punye..hahahaha..klau mummy mrh daneen wat2 la mrajuk..sure mummy ngn ayh blikn gak..ngeh2..

      Reply

  4. Mummy DaSy
    26/05/2011

    xde maknanya nak belikan, mmg dia pantang nmpk merengek tp aku wat dunno jek, semlm ayat plg x boleh blah “Abis uncle tu da beso boleh plak beli, kakak x boleh” sbb aku ckp kakak dah beso no more toys xyah ah beli2 kipas bagai.. nak melayan cakap dia mmg x hbis ada jek jawapannya..

    Reply

    • Hernee Nazir
      26/05/2011

      hahaha..die ingt agknye uncle tu wat main2 kipas cm die wat main..wakaka..che long pn pngsan le cm tu daneen klau uncle ko main2 kipas tu..hahaha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
mobile desktop