En. Nazir Mengupdate Deko2

Ingat tak deko2 frame gambar2 yang kecil ni. Sekarang cik abang tu dah top up lagi frame besar gambar outdoor photoshoot hari tu. Saya pun layankan je la. Dia yang rajin nak mendeko. Saya dah tak larat, rumah semua dia yang handle, kecuali masak2 aura rajin saya datang sekarang ni. Rasa tiap2 hari pun nak masak tapi kalau larat la 😉

Gambar yang dia print tu dah di framekan. Lepas tu ditepeknya kat wall antara master bedroom dengan bilik tengah2 tu. Haaaa.. macam gambar kat bawah ni. Kesian frame2 kecil2 dah turun pangkat hehehe. Kipas kaler2 tu props dia untuk wedding photoshoot. Gitar kapok tu pun sekarang dah jadi one of the props hehe. Layankan je la janji dia dapat hasil yang dia nak.

Ok, jom kita tenung gambar2 ni. Kalau ada ternampak sawang2 sila buat tak tahu ye 🙂

 

_DSC0308

 

Nah.. kasi zoom sikit 😉

 

_DSC0312

Itu je kot nak bebel. Ada lagi satu bahagian kat wall yang bakal ditukar rupanya. Tapi gambar2 tu tak settle lagi baru ada satu frame je. Dah siap nanti saya share 🙂

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!